spaanse-lust-ervaringen

Lustopwekkers reviews en test

Wil je intens genieten met een extra energy boost tijdens de seks? Dan zijn er verschillende lustopwekkende en stimulerende middelen verkrijgbaar. Wij hebben verschillende middelen getest en informeren je hier over het middel Spanish lust.

DisclaimerDe werking van Spanish Lust, Blue lust en Dark lust, Kamagra is afhankelijk van je stemming en het effect kan verschillend zijn per persoon. 

Spanish lust

spaanse-lust-reviewEr zijn veel Nederlanders die er wel van gehoord hebben Spanish lust. Het is een middeltje om jou te helpen om ‘in de mood’ te komen en helpt jou intenser te kunnen genieten van je partner. Het middel is gemaakt van uitsluitend natuurlijk producten en daardoor ook niet gevaarlijk. Spanish lust wordt gebruikt door mannen en vrouwen.

Tijdens het testen van Spaanse lust werd ik veel geiler dan normaal, ik merkte dat ik veel warmer werd en het extra lekker voelde als ik werd aangeraakt. Ik merkte dat mijn partner minder effect had op het middeltje maar wij gaan het zeker nogmaals proberen. We namen extra tijd voor de seks en dat is altijd fijn!

Intens en heerlijk

Ik en mijn vriend hebben spanish lust nogmaals geprobeerd (2e keer) omdat wij beiden het gevoel hadden dat het heerlijk was. Na een drukke dag werk hebben wij opnieuw de tijd genomen om intens van elkaar te kunnen genieten. We bestelde nogmaals een flesje spanish lust op de website en deze werd de volgende dag al gevelerd.

Wij beiden vonden het opniew spannend om op een ‘andere manier’ met elkaar naar bed te gaan. Na het innemen van spaanse lust voelden wij ons opnieuw extra warm en kregen wij extra zin om seks te hebben. Deze keer voelde mijn vriend ook meer effect van de spanish lust en ik ook. Kortom wij hebben beide extra genoten en de 2e keer spanish lust was voor ons extra intens en heerlijk.

Waar kan ik het bestellen?

Wij hebben het besteld op Spanishlust.com. Je kunt Spanish lust bestellen per flesje maar je krijgt extra korting als je er meerdere koopt. Naast spaanse lust kan je hier ook de blue en dark lust bestellen. De bestelling was gedaan in de avond rond een uur acht, de volgende dag kregen wij rond 3 uur de bestelling al in huis! Het werd verstuurd in een enveloppe zonder enige vorm van reclame van deze site, er stond alleen ons adres op. Tot op heden hebben wij alleen positieve ervaringen met deze site.

Notitie: Deze review is geschreven door Karin op verzoek van Spanishlust.com. Wil jij ook jouw ervaring delen? Neem dan contact met ons op. 

Winkelwagen